SEPTEMBERSPECIAL

Maak kans op 1 GRATIS workshop op jouw school/kinderdagverblijf!

In september en oktober geven wij GRATIS muziekworkshops weg voor kinderdagverblijven en scholen in Landen, Sint-Truiden en Tienen. Deze workshops kunnen zowel voor baby's, peuters, kleuters, kinderen, tieners als hun begeleiders/docenten aangevraagd worden! 

Vraag een gratis workshop voor jouw kinderdagverblijf of school aan via femke@huisvanida.com en we bekijken samen welk format het beste bij jullie past en wanneer we langs kunnen komen!

WhatsApp Image 2022-08-29 at 1.46.15 PM.jpeg
 
Studio-JeGe_2020_Screen_Huisvanida_Screen-1388.jpg

PRIVÉLES
PIANO - ZANG - GITAAR - PERCUSSIE

Wij werken met flexibele pakketten zodat we iedereen een traject op maat kunnen aanbieden. Je kiest zelf hoe vaak en hoe lang je les volgt. Ook de inhoud en methode die we gebruiken is afgestemd op jou. Géén voorkennis nodig. Stuur een mailtje om een proefles vast te leggen.

Studio-JeGe_2020_Screen_Huisvanida_Screen-1536.jpg

MINIMUZIEK

Workshop voor baby's met hun favoriete volwassenen. Bij deze workshop maken we een uur muziek met, voor en door de allerkleinsten. Je hebt als ouder/begeleider absoluut géén voorkennis nodig. Je gaat naar huis met een uitgebreid repertoire aan kinderliedjes om nog lang na te genieten van deze dag.

Foto djembe.jpg

MUZIEKINITIATIE

Kom proeven van muziek in al zijn vormen. Wij nemen jouw kleuter mee op avontuur in een muzikale wereld. Tijdens dit uur zingen we samen, spelen we muziek en proeven we ook van enkele andere kunstvormen. Deze sessies zijn voor alle kindjes tussen 2,5 en 6 jaaar.

Studio-JeGe_2020_Screen_Huisvanida_Screen-2081_edited.jpg

ZANGAVOND 16+

Geen ervaring of voorkennis nodig. Even ontstressen na een zware dag? Een overschot aan energie die je kwijt wil? Kom samen met andere enthousiastelingen je uitleven door de longen uit je lijf te zingen. Ook stiekeme douchezangers, fietsvocalisten, filemeekwelers en anderen zeer welkom.

Female founders -001 kopie.jpg

EVENTS

Wij organiseren regelmatig extra events. Dit kan gaan van een levensecht CLUEDO tot karaoke met liveband, netwerkactiviteiten of zelfs een avondje speed daten.

Insstrumenten.jpg

KAMPEN

Tijdens de schoolvakanties organiseren wij regelmatig kampjes. Je komt één of meerdere dagen de fantasiewereld van Ida ontdekken. Samen met andere kids spelen we muzikale spelletjes en toveren we een wereld om samen op avontuur te gaan.

Studio-JeGe_2020_Screen_Huisvanida_Screen-0724_edited.jpg

FEEST

Wil jij iets helemaal anders om feest te vieren? Wij zorgen voor een onvergetelijke dag vol muzische activiteiten en creatieve spelletjes. Neem contact op om de opties samen te bespreken en er een fantastische dag van te maken! We hebben feestpakketten voor jong en oud.

crafting Desk

IDA OP MAAT

Zit je met een specifieke vraag, vormingsnood of droom en weet je niet waar je hiermee terecht kan?​​

Contacteer ons voor een traject op maat.