ONS AANBOD

Piano Keys_edited.jpg

PRIVÉLES
PIANO - ZANG - GITAAR

Wij werken met flexibele pakketten zodat we iedereen een traject op maat kunnen aanbieden. Je kiest zelf hoe vaak en hoe lang je les volgt. Ook de inhoud en methode die we gebruiken is afgestemd op jou. Géén voorkennis nodig. Stuur een mailtje om een proefles vast te leggen.

Proefles 30 minuten - €20

Baby met Houten speelgoed

MINIMUZIEK

Workshop voor baby's met hun favoriete volwassenen. Bij deze workshop maken we een uur muziek met, voor en door de allerkleinsten. Je hebt als ouder/begeleider absoluut géén voorkennis nodig. Je gaat naar huis met een uitgebreid repertoire aan kinderliedjes om nog lang na te genieten van deze dag. 

€15/sessie

Xylofoon

MUZIEKINITIATIE

Kom proeven van muziek in al zijn vormen. Wij nemen jouw kleuter mee op avontuur in een muzikale wereld. Tijdens dit uur zingen we samen, spelen we muziek en proeven we ook van enkele andere kunstvormen. Deze sessies zijn voor alle kindjes tussen 2,5 en 6 jaaar.

€70 voor 5 sessies  

Meisje Band B & W

ZANGAVOND 16+

Huis van Ida zingt op donderdag van 19u30-21u. Geen ervaring of voorkennis nodig. Even ontstressen na een zware dag? Een overschot aan energie die je kwijt wil? Kom op donderdagavond samen met andere enthousiastelingen je uitleven door de longen uit je lijf te zingen. Ook stiekeme douchezangers, fietsvocalisten, filemeekwelers en anderen zeer welkom.

1 zangavond: €10

5-beurtenkaart: €45

10-beurtenkaart: €85

Band oefening

BAND/SAMENSPEL

We brengen muzikanten samen die op dezelfde golflengte zitten om elkaar te versterken en samen te groeien tot één geheel. Heb jij zin om in een band te spelen/zingen of af en toe samen te komen om wat creativiteit de vrije loop te laten? Dan zit je hier aan het juiste adres!

Wil je nog graag aansluiten of ben je nieuwsgierig naar waar we mee bezig zijn? Stuur een mailtje en wij brengen jou in contact met één van onze bands. 

koor Performing

JEUGDKOOR

Je hebt geen ervaring nodig maar wel veel goesting en ambitie!

Ons repertoire bestaat uit verschillende genres en wordt samen met de koorleden besproken.


Dinsdag van 19u30-21u

Kom de eerste keer gratis proberen.

Meer info via femke@huisvanida.com.

 

EXTRA

Naast onze vaste werking bieden wij nog verschillende andere activiteiten aan.

Feest
Kids in Preschool
Gelukkige kinderen

EVENTS

Minstens één keer per maand organiseren wij een extra event. In het verleden was dit reeds een singlesavond, een karaoke met liveband, netwerkevent, halloweenspel,..

Welk evenement wanneer plaatsvindt ontdek je op onze inschrijvingspagina. 

MUZIEKKAMP

In de vakantie organiseren wij regelmatig muziekdagen. Je komt één of meerdere dagen de muziekwereld van Ida ontdekken. Samen met andere kids spelen we muzikale spelletjes en toveren we een fantasiewereld om samen op avontuur te gaan.

FEEST

Wil jij iets helemaal anders om feest te vieren? Wij zorgen voor een onvergetelijke dag vol muzische activiteiten en spelletjes.

Je kan zowel naar ons komen als wij naar jou. Neem contact op om de opties samen te bespreken en er een fantastische dag van te maken! We hebben feestpakketten voor jong en oud.

Record Heads
crafting Desk

WORKSHOPS

Deze losse workshops hebben steeds een afgebakend thema waarvoor je je afzonderlijk kan inschrijven. Tijdens de zomer hadden we bijvoorbeeld een workshop rond ecopercussie. 

Op onze inschrijvingspagina ontdek je welke workshops gepland staan.

IDA OP MAAT

Zit je met een specifieke vraag, vormingsnood of droom en weet je niet waar je hiermee terecht kan?


Contacteer ons voor een traject op maat.

 
67917183_360746114605733_626153029567407

JOLIEN

Robbe had een fantastisch muziekkamp en ook de pianolessen zijn helemaal zijn ding.
Keep up the good work, wij zijn grote fan!