MUZIEK OP SCHOOL

Naast onderstaande formules werken wij ook op maat. 
Stuur gerust een mailtje met jouw specifieke vraag om samen tot een passende formule te komen.

confetti

SOS SCHOOLFEEST

Het is weer tijd voor een spetterend feest op school. Jullie willen graag een spektakel, show of optreden in elkaar steken maar hebben hier weinig tijd voor of weten niet precies hoe hieraan te beginnen. Wij helpen met een concept te bedenken en de eventuele uitvoering hiervan.

WORKSHOP

Wij bieden workshops aan voor kleuters tot en met tieners. Zang, samenspel, percussie,rap,.. We bekijken samen wat jullie precies zoeken en bieden een pakket aan op maat. Dit kan zowel voor de hele school als voor een klas of kleine groep.

Kinderen en leerkracht in de kleuterscho
Outdoor Study Group

NOOTHULP

Op zoek naar meer muziek in de klas? Met ons noothulp-pakket helpen wij jou om muziek te implementeren op een leuke en haalbare manier. Zo kan jij samen met jouw klas de wereld van muziek ontdekken.

Wij organiseren regelmatig een workshop NOOTHULP. Neem gerust een kijkje op onze inschrijvingspagina of vraag deze workshop aan voor jouw school.

 

SEPTEMBERSPECIAL

Maak kans op 1 GRATIS workshop op jouw school/kinderdagverblijf!

In september en oktober geven wij GRATIS muziekworkshops weg voor kinderdagverblijven en scholen in Landen, Sint-Truiden en Tienen. Deze workshops kunnen zowel voor baby's, peuters, kleuters, kinderen, tieners als hun begeleiders/docenten aangevraagd worden! 

Vraag een gratis workshop voor jouw kinderdagverblijf of school aan via femke@huisvanida.com en we bekijken samen welk format het beste bij jullie past en wanneer we langs kunnen komen!

WhatsApp Image 2022-08-29 at 1.46.15 PM.jpeg