MUZIEK OP SCHOOL

Naast onderstaande formules werken wij ook op maat. 
Stuur gerust een mailtje met jouw specifieke vraag om samen tot een passende formule te komen.

Kinderen Aangekomen op School

BEZOEK AAN IDA

Kom met jouw klas op bezoek bij 'Huis van IDA' en geniet van een inspirerende omgeving om op zoek te gaan naar jullie eigen geluid. Ontdek alle knotsgekke instrumenten in de verborgen hoekjes van ons oud klooster.

SOS SCHOOLFEEST

Het is weer tijd voor een spetterend feest op school. Jullie willen graag een spektakel, show of optreden in elkaar steken maar hebben hier weinig tijd voor of weten niet precies hoe hieraan te beginnen. Wij helpen met een concept te bedenken en de eventuele uitvoering hiervan.

confetti
Kinderen en leerkracht in de kleuterscho

WORKSHOP

Wij bieden workshops aan voor kleuters tot en met tieners. Zang, samenspel, percussie,rap,.. We bekijken samen wat jullie precies zoeken en bieden een pakket aan op maat. Dit kan zowel voor de hele school als voor een klas of kleine groep.

NOOTHULP

Op zoek naar meer muziek in de klas? Met ons noothulp-pakket helpen wij jou om muziek te implementeren op een leuke en haalbare manier. Zo kan jij samen met jouw klas de wereld van muziek ontdekken.

Wij organiseren regelmatig een workshop NOOTHULP. Neem gerust een kijkje op onze inschrijvingspagina of vraag deze workshop aan voor jouw school.

Outdoor Study Group