top of page

za 05 sep

|

Huis van Ida

Bubbel Karaoke met Liveband

Na onze twee super geslaagde edities besloten wij dit leuke concept nog een 3de keer te organiseren. Jammer genoeg stak corona hier een stokje voor. Maar wij geven niet op, kom met jouw bubbel genieten van een avond vol zang waarbij je muzikale ondersteuning krijgt van onze topband!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Bubbel Karaoke met Liveband
Bubbel Karaoke met Liveband

Tijd en locatie

05 sep 2020, 19:00 – 23:00

Huis van Ida, Brusselsestraat 141, 3000 Leuven, België

Over het evenement

Kom op zaterdag 5 september de show stelen op onze outdoor karaoke-avond. Wie onze vorige karaoke-avonden bijwoonde zag Liesel, Lander en Edwin reeds de pannen van het dak spelen en iedereen ondersteunen bij zijn of haar 'Moment of Fame'. Ook op onze opening gaven zij het beste van zichzelf. Wij beloven jullie alvast een topavond vol muziek, ambiance en lachbuien!

Prijs: €8

Géén tickets aan de deur - plaatsen zijn beperkt!

Gezien de huidige situatie nemen wij uiteraard de nodige maatregelen. Deze versie zal doorgaan in onze tuin, met nodige afstand tussen de bubbels en uiteraard onze geliefde mondmaskers als je rond wandelt! Wij zijn afhankelijk van het weer voor deze editie maar indien het slecht weer is krijgen jullie je bijdrage uiteraard volledig terug. Gelieve in te schrijven per bubbel! 

Deel dit evenement

bottom of page