top of page

zo 23 aug

|

Huis van Ida

Female Founders Event

Connect, Create, Collaborate. Dit is hèt event om je te laten inspireren als ambitieuze Female Founders.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Female Founders Event
Female Founders Event

Tijd en locatie

23 aug 2020, 14:00 – 17:00

Huis van Ida, Brusselsestraat 141, 3000 Leuven, België

Over het evenement

Connect Create Collaborate. 

Een middag vol ontmoetingen, verbinding en inspiratie. 

Wij werken samen met enkele topdames om dit event tot stand te brengen.

Wat mag je verwachten?

Dit netwerkevent is de samensmelting van een gezellige zondagmiddag en een netwerkevent waarbij je geïnspireerd en vol nieuwe energie naar huis gaat.

Stefanie is sprekerscoach en helpt dagelijks mensen in haar praktijk Vox Consult. Zij zal jullie met haar sessie 'Speak Up' tonen hoe je je stem op een authentieke en zelfzekere manier kan laten horen. Daarnaast helpt ze ondernemers te spreken met impact en zonder zenuwen in élke setting. Kortom, Stefanie leert jou spreken zodat je gehoord wordt.

Femke is oprichtster van Huis van Ida en gastvrouw van dienst. Naast haar liefde voor muziek is zij geboeid door het verbinden van verschillende mensen. Zij zal jullie ondersteunen èn voor een leuk muzikaal intermezzo zorgen waarbij verbinding en vooral plezier centraal staat. 

Naast de verschillende inspirerende sessies zal je de kans krijgen om elkaar beter te leren kennen via enkele één-op-één momenten. De plaatsen voor dit event zijn beperkt aangezien kwaliteit primeert op kwantiteit. Hierdoor ga je naar huis met een duidelijk beeld van de aanwezige dames en hun zaak. 

De versnaperingen op dit event worden verzorgd door lokale vrouwelijke ondernemers. 

Uiteraard houden we hier rekening met een aanbod voor iedereen. Geef jouw voorkeur (vegan,vegi,..)  of allergie gerust door bij inschrijving zodat ècht iedereen kan genieten van een heerlijke namiddag! 

Ben jij een Female Founder en wil jij graag op een fijne, ontspannen èn inspirerende manier gelijkgestemden ontmoeten? Dan is dit het event voor jou! 

TICKET: €98 excl. btw

Indien je graag een factuur ontvangt mag je jouw gegevens doorsturen naar femke@huisvanida.com

Deel dit evenement

bottom of page