top of page

zo 20 jun

|

Heverleebos

IniMiniMuziek in het bos

Workshop voor baby's met hun favoriete volwassenen. Bij deze workshop maken we muziek met, voor en door de akkerkleintjes.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
IniMiniMuziek in het bos
IniMiniMuziek in het bos

Tijd en locatie

20 jun 2021, 15:00 – 15:30

Heverleebos, Grezweg, 3001 Leuven, België

Over het evenement

Na het succes van onze try-out zal deze nieuwe formule voor de allerkleinsten een vaste waarde worden in ons aanbod.

Tijdens deze workshops zingen we bekende en minder bekende liedjes. Daarnaast spelen we ook enkele spelletjes met de baby's. Je hebt als ouder/begeleider absoluut géén voorkennis nodig. We geven deze workshop in kleine groep zodat er voldoende ruimte is voor experiment en we een persoonlijke aanpak kunnen garanderen. Je gaat naar huis met een uitgebreid repertoire aan kinderliedjes om nog lang na te genieten van deze dag.

Nadien kan je nog een fijne wandeling maken in het bos om elkaar beter te leren kennen en tips en tricks uit te wisselen om het prille ouderschap zo fris mogelijk door te komen ;-).

Gezien de huidige corona-maatregelen zijn de plaatsen beperkt en mogen wij geen drank serveren. Breng gerust zelf iets mee voor jezelf en jouw mini. Indien het weer het toelaat gaat deze workshop in het bos door, bij slecht weer informeren wij jullie over de mogelijkheden.

Praktische informatie

Leeftijd kindjes: 0-6 maanden

Prijs: €7/duo

Kom je graag met twee volwassenen? Dan kan dat voor slechts €3 extra. Graag even vermelden bij inschrijving.

Deel dit evenement

bottom of page