top of page

wo 24 nov

|

De Wingerd

MiniMuziek in de Wingerd

Workshop voor baby's en peuters met hun favoriete volwassenen (èn broer of zus). Bij deze workshop maken we muziek met, voor en door de kleintjes. SPECIALE EDITIE!

Inschrijvingen zijn afgesloten
Andere evenementen bekijken
MiniMuziek in de Wingerd
MiniMuziek in de Wingerd

Tijd en locatie

24 nov 2021, 14:15 – 15:00 CET

De Wingerd, Wingerdstraat 14, 3000 Leuven, België

Over het evenement

Tijdens deze workshops zingen we bekende en minder bekende liedjes. Daarnaast spelen we ook enkele spelletjes met de kindjes, zowel met instrumenten als met andere materialen. Je hebt als ouder/begeleider absoluut géén voorkennis nodig. We geven deze workshop in kleine groep zodat er voldoende ruimte is voor experiment en we een persoonlijke aanpak kunnen garanderen. Je gaat naar huis met nieuwe kinderliedjes en spelletjes om thuis zelf mee aan de slag te gaan.

SPECIALE EDITIE:

Op 17 en 24 november zullen deze workshops doorgaan in WZC De Wingerd. De bewoners met dementie zullen uitgenodigd worden om aan de workshop deel te nemen (vooral observeren). Dit is de eerste keer dat we deze samenwerking aangaan dus we zijn benieuwd hoe onze muziek de ontmoeting tussen jong en minder-jong nog mooier kan maken!

Praktische informatie

Leeftijd kindjes:

6 maanden - 2,5 jaar

Prijs:

1 sessie: €15/duo

2 sessies: €25/duo

Kom je graag met twee volwassenen of breng je graag een ouder broertje of zusje mee? Dat kan voor slechts €5 extra. Graag even vermelden bij inschrijving.

Deel dit evenement

bottom of page