top of page

za 24 okt

|

Huis van IDA

(Online) Zwangles

Ontdek samen met andere zwangere dames de voordelen van muziek en zingen voor jouw baby in deze 5 sessies. Je gaat naar huis met enkele concrete ademhalingstechnieken èn een leuk repertoire aan liedjes om te zingen voor en met jouw kleine spruit. Alle sessies zijn ook online te volgen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
(Online) Zwangles
(Online) Zwangles

Tijd en locatie

24 okt 2020, 10:00 – 21 nov 2020, 11:00

Huis van IDA, Brusselsestraat 141, 3000 Leuven, België

Over het evenement

Kom 5 zaterdagen genieten van een uurtje quality-time met jouw baby. In deze Zwanglessen zullen we focussen op buikademhaling, connectie met het kleintje in je buik en het (her-)ontdekken van de leukste kinder- en slaapliedjes om voor en later samen met jouw kleintje te zingen. Werk nu al aan jullie band en geef jouw mini de kans om kennis te maken met jouw stem. Daarnaast blijkt uit verschillende onderzoeken dat baby's liedjes die tijdens de zwangerschap vaak gezongen werden al heel snel herkennen en dit ook na de geboorte een kalmerend effect kan hebben. Je kan dit traject volgen zodra je weet dat je zwanger bent zodat je nog maanden van de liedjes kan genieten. Veel mama's vinden het echter fijn om dit traject eerder in het 2de en 3de trimester te volgen om zo al iets meer interactie met hun baby te ervaren.

EXTRA: we krijgen  bezoek van een ervaren kiné die ons enkele concrete tips en prenatale oefeningen geeft om deze maanden zo comfortabel mogelijk door te komen. 

ONLINE: Je kan elke sessie ook online volgen èn/of later bekijken.

Kostprijs: 

    €85 lessenreeks bij IDA + persoonlijke coaching

    €65 lessenreeks online volgen

Data: Elke zaterdag 24/10 t.e.m. 21/11 van 10u-11u

Géén zangervaring nodig!

Deel dit evenement

bottom of page