top of page

zo 01 mrt

|

Huis van Ida

Zingkring

We verwelkomen iedereen in onze Zingkring. Mensen van verschillende leeftijden en achtergronden komen samen om te genieten van muziek.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zingkring
Zingkring

Tijd en locatie

01 mrt 2020, 14:00 – 15:00

Huis van Ida, Brusselsestraat 141, 3000 Leuven, België

Over het evenement

Huis van IDA is zoveel meer dan een muziekschool. Wij houden ervan om mensen te inspireren, laten dromen en verbinden! In december organiseerden wij onze Warmste Avond om geld in te zamelen voor enkele goede doelen en onze muzikanten in de kijker te zetten. 

Na dit event voelden wij het kriebelen om ons vaker in te zetten voor de mensen rond ons. Daarom organiseren wij vanaf 2020 op regelmatige basis een Zingkring. Hier verwelkomen we letterlijk iedereen om te genieten van de kracht van muziek. Mensen van verschillende leeftijd en achtergrond zingen samen en creëren op die manier een unieke band. Dankzij ons Enchanté Leuven-project kunnen we dit aanbieden voor een vrije bijdrage. Iedereen beslist zelf wat hij of zij kan missen, zo helpen we elkaar aan een fijne middag en nieuwe ervaringen.

❓Komt jouw opa niet genoeg buiten? ❓Is jouw collega minder kapitaalkrachtig? ❓Werkt jouw mama te hard? ❓Kan jouw buurjongen geen 5 minuten stilzitten? ❓Zit jouw beste vriendin te veel op haar gsm? ❓Heeft jouw lief een beperking waardoor hij niet overal aansluiting vindt? ❓Ken je iemand die al jaren wil zingen maar niet durft?

Zingen heeft een verbindende kracht en kan voor iedereen een meerwaarde betekenen. Ik wil jullie daarom allemaal vragen om in jouw omgeving te zoeken naar iemand die zou genieten van een muzikaal uitstapje en hen mee te brengen naar onze Zingkring. Laat ons proberen om niet enkel tijdens 'De warmste week' goed voor elkaar te zorgen maar hier het hele jaar rond aan te werken!

We kunnen niet iedereen helpen, maar iedereen kan iemand helpen!

Deel dit evenement

bottom of page